duminică, 13 decembrie 2009

Motto Post

This is my december...

Long time de la un post nou... e decembrie, e luna mea, luna sarbatorilor, si aduc si un post..pe care vroiam sa-l fac demult dar uite ca acum de abia, il pornesc. Cuprinde motto-uri, replici, propozitii ce merita amintite si care impreuna, construiesc partial principiul meu de viata(Cred). In orice caz, sunt propozitii care mi se par adevarate cand le privesti cu ochii inimii , sau cu ochii mintii, si care starnesc ceva in mine. Sunt vorbe spuse de oricine, dar memorabile, poate le stiu chiar de la tine:)

Postul o sa fie updatat, ca sa nu fac mai multe posturi,..iar ori de cate ori imi vine unul in minte si am timp sa intru aci si sa-l scriu il scriu.

Astazi, doua replici/propozitii (whatever) m-au facut sa le reamintesc(ambele spuse la biserica):

-"Bucuria adevarata e bucuria constiintei."

-"Traieste pentru a aduce , a face ceva bun, a inveseli lumea asta care devine din ce in ce mai trista, o lume care se departeaza din ce in ce mai mult de Dumnezeu..."



-"The sweet is not sweet without the bitter."

Nu o sa stau si o sa interpretez in nici un fel. Fiecare sa le ia cum crede, si eventual, sa completeze.

Thanks>:D<,
Icey

3 comentarii:

  1. Optimist, childish, ambitios, un om cu multa vointa si care-si doreste mai mult. Un om ca si tine:)... nici eu nu te puteam descrie mai bine... ;)) Have fun si sarbatori fericite alaturi de cei dragi...(poate ca e cam spusa de toti... dar stii ca eu ti-o spun din suflet... inca o data... Sarbatori fericite alaturi de cei dragi >:D< )

    RăspundețiȘtergere
  2. >:D< Ms mult Stef>:D< Sanatate si voie buna, Sarbatori fericite si tie!Ne-auzim curand;))

    RăspundețiȘtergere
  3. The sweet is not sweet without the bitter ;)

    RăspundețiȘtergere

Generatia Verde